Ignasi Garcia demana col·laboració per assolir la transició ecològica a les comarques de Castelló

Ignasi Garcia demana  col·laboració per assolir la transició ecològica a les comarques de Castelló
18/11/2020 -

El diputat de Sostenibilitat a la Diputació de Castelló, Ignasi Garcia, ha clausurat aquest migdia l’Ecofòrum celebrat a l’Auditori de Castelló de la Plana, que ha comptat també, en la seua segona jornada, amb la participació de la consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà.

Durant la seua intervenció, Garcia ha subratllat que «la transició cap a l’economia circular és un camí que hem de recórrer totes i tots plegats», i s’ha referit específicament a «societat civil, teixit productiu i administracions». Per al diputat, cal deixar de plantejar «una dicotomia entre economia i sostenibilitat» per a poder trobar solucions per transformar «un model lineal i depredador que esgota els recursos del planeta a més velocitat que aquest pot regenerar-los» en un de «més sostenible ecològicament, econòmica i social».

Garcia ha aprofitat la seua participació en l’Ecofòrum per destacar algunes de les iniciatives que està duent a terme la Diputació en aquesta línia, com ara el projecte d’agrocompostatge a la Salzadella, el Pla Director de l’Aigua o el Pla Director de Transició Energètica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari