Investigat el cap de l'Oficina d'Estrangeria de Castelló per presumptament rebre diners a canvi de realitzar tràmits

Hi ha altres 16 detinguts més acusats de delictes de suborn, falsedat documental i revelació de secrets

Investigat el cap de l'Oficina d'Estrangeria de Castelló per presumptament rebre diners a canvi de realitzar tràmits

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha informat que s’investiga al cap de l’Oficina d’Estrangeria de Castelló i a 16 persones més per presumptes delictes de suborn, falsedat documental, descobriment i revelació de secrets i infidelitat en la custòdia de documents.

En aquest sentit, el Jutjat d’Instrucció número 1 de Castelló, que investiga aquests presumptes delictes, tracta d’esbrinar si el funcionari va rebre els diners en efectiu juntament amb diversos regals per part de les 16 persones investigades per a realitzar o agilitar tràmits per a l’expedició de permisos i altres documents en matèria d’Estrangeria, així com si va accedir a les bases de dades policials de manera indeguda.

La causa està oberta, sense perjudici d’ulterior classificació, i ja s’ha alçat el secret de sumari. El titular del Jutjat va rebre divendres passat a tres detinguts, el cap de l’Oficina d’Estrangeria i dues dones, que quedaren en llibertat provisional. El jutge, en aquest sentit, va imposar al cap de l’oficina l’obligació de comparéixer una vegada al mes en el jutjat com a mesura cautelar.

Respecte als altres investigats, no han passat a disposició judicial i estan en llibertat, però pendents de prestar declaració davant el jutge quan se’ls requerisca per a això.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari