Javier Sahuquillo assumeix la nova direcció del Festival de Teatre Clàssic de Peníscola de la Diputació de Castelló

La diputada de Cultura, Ruth Sanz, ha explicat que es treballa en la programació d’un certamen que en 2022 compleix 25 anys

Javier Sahuquillo assumeix la nova direcció del Festival de Teatre Clàssic de Peníscola de la Diputació de Castelló
10/04/2022 -

La diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, s’ha reunit amb el nou director del Festival de Teatre Clàssic de Peníscola, Javier Sahuquillo, a qui ha traslladat la felicitació de la Diputació pel seu nou càrrec. Es tracta del director artístic de Yapadú Produccions, la productora teatral que ha obtingut major puntuació en el concurs convocat per a la renovació de l’exercici d’aquestes funcions, una vegada complit el període de contractació de la direcció anterior. La renovació en el càrrec es produeix en un any de gran simbolisme per al certamen, que compleix el seu aniversari número 25.

Segons ha explicat Sanz, durant la trobada s’ha parlat de «realitzar una aposta per la creació i la innovació, que permeta fer un nou salt a un festival de prestigi i consolidat».

La nova direcció ja està treballant en el programa d’un certamen que en 2022 s’iniciarà el 7 de juliol, i en el qual s’inclouran, almenys, nou representacions. «Del que es tracta és de mantenir l’essència de teatre clàssic introduint nous formats i perspectives que també ajuden a atraure cap al certamen a públic més jove».

La productora teatral que ha guanyat el concurs per a fer-se amb la direcció del festival atresora una dilatada trajectòria en el camp de les arts escèniques espanyol i compta amb una posició de lideratge en l’àmbit de la Comunitat Valenciana. Es va crear l’any 2006 com a referent en llum i so per a dotar d’una major qualitat als espectacles teatrals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari