José Martí reivindica una major despesa pública en sanitat i investigació

El president de la Diputació assisteix a la inauguració de la nova seu del Col·legi de Metges de Castelló, on agraeix “l’encomiable labor realitzada per aquests professionals durant els mesos de pandèmia”

José Martí reivindica una major despesa pública en sanitat i investigació
16/06/2021 -

El president de la Diputació, José Martí, ha agraït als metges de Castelló “l’encomiable labor que han realitzat durant els mesos de pandèmia Covid”. Ho ha fet com a president de la Diputació i representant de la societat de la província, com ja va fer el passat 16 de maig quan en la celebració del dia oficial de la província va entregar l’Alta Distinció als treballadors de la sanitat pública. Ha sigut en l’acte celebrat pel Col·legi Oficial de Metges de Castelló, amb motiu de la inauguració de la seua nova seu en el número 48 de la Avinguda de la Mar.

El president ha destacat que “tenim un gran sanitat pública que ja la voldrien en molts altres països”, encara que ha reconegut que “la pandèmia ens ha posat enfront de l’espill i ha evidenciat que també tenia importants goteres, que necessàriament cal reparar”.

A més, ha reflexionat sobre els ensenyaments que hem de traure de l’emergència sanitària, referint-se al fet que “cal invertir més en sanitat i en investigació, perquè la sanitat i la investigació salven vides”. En aquest sentit, ha posat en valor el fet que “gràcies a la investigació, s’haja aconseguit tindre vacunes contra el covid en només un any”.

Com és habitual en les seues intervencions, el president ha fet una apel·lació a la prudència, “perquè el virus encara està entre nosaltres”, encara que ha afegit que “el millor està per vindre, i està molt a prop, gràcies a la vacunes”.

Martí ha finalitzat la seua intervenció reiterant l’agraïment als metges de la província per tot el treball acumulat durant els mesos de pandèmia i “com no podia ser d’una altra manera, estant on estem, amb una frase de Hipócrates: On hi ha amor per la medicina, hi ha amor per la humanitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari