José Martí trasllada al Grup Popular la seua oferta de consensuar els pressupostos de la Diputació de 2021

A la pròxima reunió, que se celebrarà quan ja es coneguen els fons disponibles per a l’any vinent, els populars portaran propostes que l’equip de govern es compromet a estudiar

José Martí trasllada al Grup Popular la seua oferta de consensuar els pressupostos de la Diputació de 2021
19/10/2020 -

El president de la Diputació, José Martí, s’ha reunit amb el portaveu del Partit Popular, Vicent Sales, continuant la ronda de contactes amb els grups polítics representats en la institució, de cara a l’elaboració dels pressupostos de 2021, que estaran marcats per la necessitat de donar respostes enfront de la pandèmia. Una trobada que també ha comptat amb la participació del portaveu del Grup Socialista, Santi Pérez, en la qual les parts han coincidit en la defensa del municipalisme i en la necessitat d’incrementar els fons que reben els ajuntaments i prestar-los l’ajuda necessària per a accedir a els fons de la Unió Europea per a fer front a la crisi de la Covid-19.

Ha sigut una primera presa de contacte, en un ambient de màxima cordialitat, en la qual encara no ha sigut possible posar xifres damunt de la taula perquè l’equip de govern està pendent de rebre la comunicació oficial del Govern d’Espanya que especifique les normes per les quals es regiran les administracions en 2021 per a l’elaboració dels seus comptes públics. No obstant això, el president ha tornat a reiterar la seua oferta de consensuar els pressupostos.

José Martí ha convidat al representant del Grup Popular a portar les seues propostes a la pròxima trobada, que es produirà quan ja es conega la capacitat pressupostària amb la qual comptarà la Diputació. A més, ha mostrat la disposició de l’equip de govern a estudiar la viabilitat de les mateixes i la seua possible inclusió en el document definitiu de pressupostos de 2021.

El president ha destacat finalment la seua intenció que els comptes del pròxim any “vagen en la línia marcada pel Pla Reactiva Castelló que aprovem en el ple del passat mes de juliol amb el vot afirmatiu de tots els grups”.

La reunió de José Martí i Santi Pérez amb Vicent Sales, forma part de la ronda de contactes iniciada dijous passat amb la trobada celebrada amb la portaveu de Ciutadans, Cristina Fernández.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari