L'alcalde de Madrid visita Castelló i pronostica la victòria municipal del PP en les pròximes eleccions

Almeida ha afirmat que la ciutat no ha de resignar-se als governs d’esquerra

L'alcalde de Madrid visita Castelló i pronostica la victòria municipal del PP en les pròximes eleccions
22/10/2022 -

L’alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida, creu que l’Ajuntament de la ciutat de Castelló canviarà de color polític després de les eleccions municipals que se celebraran al maig del pròxim any 2023. “Aquesta ciutat no ha de resignar-se als governs d’esquerra”, ha assegurat.

D’aquesta manera s’ha pronunciat el primer edil de la capital espanyola durant la seua visita a Castelló. Una jornada en la qual ha acompanyat al president del Partit Popular en la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón; així com a la presidenta dels populars a Castelló, Marta Barrachina; i a, Begoña Carrasco, la presidenta local del PP de Castelló.

Precisament, Almeida ha augurat que el futur consistori municipal de Castelló estarà governat després dels comicis de 2023 per Begoña Carrasco. “Hi ha futur per a Castelló, un futur que encarna Begoña Carrasco. Aquesta ciutat mereix un govern municipal que està a l’altura dels castellonencs i que puga afrontar tots els problemes greus que hi ha en aquest moment”, ha afirmat.

En aquesta línia, l’alcalde de Madrid no sols ha defensat un canvi de partit a la ciutat de Castelló, sinó que ha estés la seua reclama al conjunt de la Comunitat Valenciana. Així, Almeida ha advocat per un triomf del PP perquè “els governs sectaris i incompetents de l’esquerra només entén la restricció i la prohibició i no atenen els interessos de comerciants perquè estan més interessats a pujar impostos que a baixar-los”.

Mazón defensa un pla d’impuls al comerç local

Per part seua, Carlos Mazón ha assenyalat que Almeida ha visitat Castelló per a “comprovar les enormes possibilitats que sí que té la ciutat si se li dona llibertat, se li alleuja de pressió fiscal i se li deixa de tapar amb tots els esforços que sembla que estan fent alguns”.

“Estem molt preocupats pel comerç local perquè la vida a Castelló es va apagant a poc a poc”, ha lamentat, i ha promés que “un Partit Popular en la Generalitat posarà en marxa un programa integral de reactivació del comerç local a la ciutat, que agonitza i pateix malgrat el talent, els esforços, les ganes i la capacitat comercial dels seus comerciants”.

“Eixe pla es farà una realitat, com es farà una realitat la baixada d’impostos en la Comunitat Valenciana”, ha conclòs el dirigent ‘popular’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari