Marco aborda amb Barceló l’evolució de la pandèmia i les dotacions sanitàries a Castelló

L’alcaldessa insisteix en la necessitat de continuar complint amb totes les mesures de seguretat per a contindre la covid-19

Marco aborda amb Barceló l’evolució de la pandèmia i les dotacions sanitàries a Castelló
01/12/2020 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha mantingut aquest dimarts una reunió amb la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, en la qual s’ha abordat l’evolució de la situació epidemiològica a la ciutat i altres assumptes com les futures inversions en dotacions sanitàries d’interés per a Castelló.

Sobre l’evolució de la pandèmia, Marco i Barceló han analitzat les últimes dades de la Conselleria respecte a la ciutat que llancen una incidència acumulada en els últims 14 dies de 190 positius per PCR per cada 100.000 habitants. “Encara que la tendència en els últims dies ha millorat, no podem abaixar la guàrdia i hem d’insistir en el compliment de les mesures sanitàries”, ha manifestat l’alcaldessa.

En aquest sentit, ha insistit en la necessitat de continuar complint amb totes les mesures sanitàries i totes les recomanacions per a contenir la propagació del coronavirus. “L’ús de la mascareta, la higiene de mans i la distància interpersonal són fonamentals per a frenar la seua propagació, com també el compliment de les actuals restriccions d’aforament, mobilitat i concentració de persones”, ha indicat.

Marco ha recordat que, des de l’Ajuntament de Castelló, a través del Cecopal (el Centre de Coordinació Operatiu Municipal) s’han pres mesures extraordinàries “per a evitar riscos en la població i protegir la salut”. “Les institucions públiques han de continuar treballant conjuntament de la mà de la ciutadania”, ha apuntat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari