Marco diu que “la candidatura socialista és la que més es pareix a Castelló”

El PSPV presentarà la llista municipal de Castelló el 9 de maig en el centre cultural la Mariana del Grau

Marco diu que “la candidatura socialista és la que més es pareix a Castelló”
06/05/2019 -

El PSPV-PSOE de Castelló presentarà la candidatura municipal de Castelló el 8 de maig, a les 19 hores, en un acte públic en el centre polifuncional de La Marina en el Grau. Serà un acte obert a la ciutadania en el que “es posarà en valor el capital humà que forma part del projecte socialista, que aspira a desenvolupar polítiques progressistes que milloren la vida de les persones”, indica la candidata socialista a l’alcaldia.

Amparo Marco ressalta el potencial de la llista municipal, que “conjumina l’experiència de les regidores i regidors que han liderat la gestió de les principals àrees a l’Ajuntament en els últims quatre anys, i que ara afig la il·lusió de les dones i homes que s’incorporen a l’equip i que vénen carregats d’energia i d’idees per a fer una ciutat millor”.

“La candidatura socialista està integrada per persones que tenen com a principal objectiu el de treballar per i per a Castelló. Són conscients que formar part del Govern municipal és un desafiament personal i col·lectiu en el qual han de donar el millor de si mateixos perquè la ciutat cresca i es desenvolupe com totes i tots volem”, apunta la candidata.

Marco destaca el caràcter “decisiu” de les eleccions del 26 de maig. “Ara la ciutadania ha de decidir entre continuar donant la confiança a un Govern municipal que ha començat a transformar Castelló i les opcions radicals, d’esquerra i dreta, que tenen projectes de confrontació i de crispació”. “La candidatura socialista és la que millor representa a la ciutadania, és la que més s’assembla a Castelló”, indica.

“Treballarem per a ampliar els drets i les llibertats que uns altres ens volen llevar”, afirma Marco, qui insta a la ciutadania a ser conscient de la rellevància de les eleccions. “Cal anar a votar per a assentar la democràcia. No podem consentir que la ultradreta i els seus adlàters acaben amb els assoliments que tant van costar d’aconseguir. El 26 de maig tenim una cita amb les urnes perquè Castelló avance”, apunta.

La candidatura es nodreix de l’experiència de l’actual grup municipal socialista, però afig renovació, amb la presència de candidats i candidates de 30 i 40 anys, militants de Joves Socialistes i independents que se sumen al projecte que encapçala l’alcaldessa i que aspira a la victòria electoral i a assumir el Govern local. També busca la sensibilitat territorial, amb candidats i candidates de tots els districtes

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari