Marco exposa al Club Rotary la gestió municipal i les claus del programa del PSPV

Marco exposa al Club Rotary la gestió municipal i les claus del programa del PSPV
15/05/2019 -

La candidata socialista a l’alcaldia, Amparo Marco, ha exposat al Club Rotary les línies mestres de la gestió municipal en el present mandat municipal. Marco ha destacat l’esforç realitzat per a atallar el deute municipal, que ha passat d’una ràtio del 80% al 25%, al mateix temps que s’han abaixat els impostos, s’han invertit 90 milions d’euros i s’han gestionat 20 milions d’euros de fons europeus.

També ha incidit en altres aspectes significatius de la gestió, com l’increment del 650% en el pressupost destinat a creació d’ocupació, la duplicació del pressupost de benestar social, la recuperació de les retallades en el servei de neteja, les obres de reformes en més de 20 col·legis i la multiplicació per 250 de les ajudes de cooperació.

Marco ha incidit també en l’impuls per a l‘aprovació del Pla General, la qual cosa donarà seguretat jurídica a les inversions i generarà confiança empresarial i en les actuacions que han canviat la reputació de la ciutat, com és el cas d’Escala a Castelló. Finalment, ha expressat la intenció de continuar en la línia de l’Objectiu Deute Zero, que permetrà amortitzar crèdits i interessos per a destinar els diners municipals a “polítiques que repercutisquen en la millora de la qualitat de vida col·lectiva”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari