Martí anima a Ciudadanos a col·laborar en l'elaboració dels pressupostos de la Diputació de 2022

Martí anima a Ciudadanos a col·laborar en l'elaboració dels pressupostos de la Diputació de 2022
28/10/2021 -

El president de la Diputació, José Martí, i el portaveu del Grup Socialista, Santi Pérez, han mantingut una trobada amb la diputada de Ciudadanos, Cristina Fernández, i el seu company de grup, Domingo Vicente, que s’emmarca dins del procés d’elaboració dels pressupostos de la institució provincial per a 2022. S’inicia així una ronda de contactes en la qual participaran totes les forces polítiques representades en la institució, coherent amb «l’aposta per l’escolta activa que va emprendre la Diputació progressista de Castelló des que iniciés la seua marxa en l’estiu de 2019». Del que es tracta és d’«elaborar els millors comptes públics possibles».

En el transcurs d’aquesta reunió, Martí ha mostrat la seua predisposició a incloure aportacions dels grups de l’oposició, «en la línia de col·laboració oberta en els dos últims exercicis, que va possibilitar que Ciudadanos votara afirmativament als vigents pressupostos de 2021».

Ha estat una primera presa de contacte en la qual el president ha mostrat la seua intenció de continuar aprofundint en el procés de consolidació de l’autonomia municipal, en el sentit de «proporcionar cada vegada més recursos als ajuntaments amb caràcter no finalista, perquè els destinen a allò que consideren menester”. És un objectiu que «es correspon amb la petició que ens han traslladat els alcaldes en les cinc reunions comarcals prèvies a l’elaboració dels pressupostos que ja hem mantingut amb alcaldesses, en les quals ens posen de manifest la necessitat de simplificar els tràmits administratius per a no sobrecarregar de treball als serveis tècnics municipals”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari