Martí recolza al president Puig per a revertir la situació per la quarantena decretada pel govern britànic

El president de la Diputació considera un encert la labor pedagògica del cap del Consell amb la que posa de manifest que la situació epidemiològica de la Comunitat i Castelló és millor que la del Regne Unit

Martí recolza al president Puig per a revertir la situació per la quarantena decretada pel govern britànic
28/07/2020 -

El president de la Diputació, José Martí, ha mostrat el seu suport al treball que està realitzant a tots els nivells el president de la Generalitat, Ximo Puig, per a intentar revertir la situació creada en el conjunt de la Comunitat Valenciana i a la província de Castelló per la decisió del govern britànic d’imposar una quaranta de 14 dies a totes les persones que viatgen a Espanya. Són declaracions efectuades al final de la reunió del Consell Valencià de Turisme, celebrat hui sota la presidència del mateix Puig.

En opinió de Martí, la mesura adoptada por Londres «manca de sentit perquè les dades epidemiològiques de la Comunitat són millors que les que en aquests moments té el mateix Regne Unit». En conseqüència, afegeix, «no hi ha cap raó que justifique impedir a les ciutadanes i els ciutadans britànics que gaudisquen de les seues vacances en la nostra terra». Per això, ha qualificat de «molt encertat» l’esforç del president Puig per a «transmetre una gran veritat: que la Comunitat i la província conformen un territori segur, en el qual s’estan fent les coses bé, amb la implicació del sector turístic, les institucions, el sistema sanitari i el comú de la ciutadania».

La quarantena decretada per l’executiu de Boris Johnson ha sigut un dels principals assumptes abordats en la reunió del Consell Valencià de Turisme, en la qual Martí ha participat de manera telemàtica i en la qual ha quedat palesa la incertesa i preocupació existents en el sector.

D’altra banda, també s’ha presentat el pla estratègic de turisme de la Comunitat Valenciana per al període 2020-2025. Les persones que han participat en aquesta trobada han mostrat el seu total suport al model turístic de la Generalitat Valenciana, basat en l’hospitalitat, la digitalització i la innovació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari