Martí i Besalduch inauguren el centre polifuncional de Sant Mateu construït amb 350.000 euros aportats per la Diputació

Martí i Besalduch inauguren el centre polifuncional de Sant Mateu construït amb 350.000 euros aportats per la Diputació
23/08/2021 -

El president de la Diputació, José Martí, ha assistit a Sant Mateu, al costat de l’alcaldessa, Ana Besalduch, a l’acte d’inauguració del nou centre poli funcional, que ha suposat una inversió de més de 350.000 euros. Es tracta d’un edifici de dues plantes construït en diverses fases amb fons aportats íntegrament per la institució provincial.

Encara que acollirà diversos tipus d’actes i activitats, serà utilitzat de manera prioritària per l’Associació de Pensionistes i Jubilats de la localitat. Aquesta nova instal·lació municipal permetrà que les persones majors puguen celebrar en condicions dignes sessions de ball i altres activitats, sense necessitat d’afrontar despeses de lloguer.

En opinió del president Martí, el nou centre poli funcional de Sant Mateu “és un bon exemple de la mena de relació que han de tindre una diputació i un ajuntament en ple segle XXI”. Segons explica, “la institució provincial tracta per igual a tots els municipis, als quals reconeix la seua majoria d’edat i autonomia per a la presa de decisions, facilitant que les alcaldesses i alcaldes destinen els fons aportats per la Diputació a allò que consideren més convenient”.

El president també ha felicitat l’alcaldessa i a les persones majors de Sant Mateu “perquè crec que ha sigut tot un encert construir aquesta infraestructura de marcat caràcter sociocultural”. Ha finalitzat dient que “posar els mitjans per a fer una bona gestió de l’oci és important, i molt més en el cas de les persones majors que resideixen en l’àmbit rural”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari