Martí insta Sanitat a desbloquejar l'aprovació dels nous estatuts i el conveni de l'Hospital Provincial

Circumscriu la problemàtica a l’àmbit laboral “perquè del que no hi ha dubte que tenim un centre hospitalari de referència, molt ben valorat per la ciutadania”

Martí insta Sanitat a desbloquejar l'aprovació dels nous estatuts i el conveni de l'Hospital Provincial
30/11/2021 -

El president de la Diputació, José Martí, insta la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a reprendre els contactes amb els sindicats amb representació a l’Hospital Provincial de Castelló a fi que els nous estatuts es puguen aprovar per consens com més prompte millor. En la seua opinió, del que es tracta és d’«abordar les problemàtiques existents d’índole laboral» perquè «del que no hi ha cap dubte és que aquest centre és una institució hospitalària de referència en oncologia, salut mental i oftalmologia, molt benvolguda i molt ben valorada per les ciutadanes i els ciutadans de la província de Castelló». Ha afegit que «és pertinent posar en valor que es tracta d’un centre hospitalari del màxim nivell, gràcies a l’excel·lent gestió realitzada per la conselleria a partir de 2015 per a salvar-lo i posar-lo en l’avantguarda assistencial i tecnològica».

Són paraules que Martí ha pronunciat al final de la reunió que ha mantingut amb els representants sindicals dels treballadors del Consorci Hospitalari de Castelló, en la qual han sigut presents el gerent, Ximo Sanchís, i els diputats Santi Pérez i Pau Ferrando.

El president ha deixat palés durant la trobada que «el grau d’implicació de l’equip de govern en aquest assumpte és màxim perquè estem parlant d’un hospital molt important per a tota la província».

Tant l’equip de govern com els sindicats han coincidit en la necessitat de fer realitat el que es va aprovar el passat estiu pel ple de la Diputació en una declaració institucional recolzada per tots els grups, com a instrument per a l’aprovació dels nous estatuts i el conveni. En l’esmentat text, que es va aprovar amb el suport de tots els grups polítics representats en el ple, s’instava la conselleria a obrir una taula de negociació amb els sindicats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari