Martí reivindica el paper de la Diputació de Castelló en la millora dels serveis socials en la província

Martí reivindica el paper de la Diputació de Castelló en la millora dels serveis socials en la província
22/03/2023 -

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha assistit hui a la inauguració de les jornades ‘Respectant la diversitat mitjançant l’acció social conjunta’ on ha reivindicat el paper que està tenint la institució provincial en la millora dels serveis socials en la província. Les jornades estan organitzades pel Col·legi Oficial de Treball Social amb motiu del Dia Mundial del Treball Social i han tingut lloc en la sala de recepcions del Palau.

Martí ha destacat que, “aquesta diputació, està fent un gran esforç per reforçar l’atenció social a la ciutadania, especialment als pobles més xicotets, que disposen de menys recursos, i això s’ha vist reflectit en l’augment del pressupost de l’àrea de Benestar Social i el pla provincial de Serveis Socials que hem impulsat”.

El president de la Diputació de Castelló ha afirmat que “nosaltres ho tenim clar: el benestar de les persones i la seua qualitat de vida són eixos fonamentals en la nostra acció política, i les persones, com a éssers humans, tenen la necessitat d’integrar-se i participar en la vida social, i les administracions tenim el deure de vetlar perquè així siga”.

Cal assenyalar que les jornades han centrat l’atenció en les i els professionals que treballen amb persones amb autisme. En aquest sentit, ha assistit Yolanda Arnau, secretària de l’Associació TEACAST, una associació que ha sigut pionera en donar el servei d’Assistència Personal Terapèutica Infantil. També s’ha premiat a les treballadores socials Anna Garcia Monfort i Pilar Rovira Bolumar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari