Navarro demana "responsabilitat de ciutat" al PP de Castelló

Navarro demana "responsabilitat de ciutat" al PP de Castelló
18/03/2020 -

El portaveu de Podem-EUPV a l’Ajuntament de Castelló, Fernando Navarro, reclama a la portaveu municipal del PP, Begoña Carrasco, “responsabilitat de ciutat” i “unitat” en la crisi sanitària del coronavirus. Navarro convida als populars a debatre el Pla de Xoc Social de Castelló “quan el virus estiga controlat”.

El regidor de la confluència respon d’aquesta manera a la proposta fiscal que ha plantejat el PP enmig de la declaració de l’Estat d’Alarma decretada per a combatre al Covid 19. Navarro demana al PP “compromís i unitat” i que centre en aquests moments els seus esforços a combatre el virus.

Navarro emplaça als populars a discutir el pla econòmic i social al costat de l’equip de govern quan es desactive al virus, i subratlla que l’equip de govern està centrat en contindre la incidència del Covid 19 i que, en aquest sentit, ha celebrat en els últims dies tres Juntes de Govern Local i una reunió de la Comissió de Seguiment del Coronavirus amb l’objectiu de “cuidar la ciutat, que és la prioritat en aquests moments; l’economia vindrà quan es continga el virus”.

En aquestes reunions de l’equip de govern local s’han acordat una bateria de mesures enfocades a frenar al virus, com el tancament de dependències municipals i suspensió d’activitats en la via pública durant 15 dies, o un pla d’emergència social per a atendre persones majors soles o col·lectius vulnerables.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari