Nou logotip i vestuari en la primera fase de modernització del Consorci de Bombers

El cos inicia una nova etapa sota la denominació de ‘Bombers Diputació Castelló (BDC)’ amb més personal i mitjans, i renovades instal·lacions

Nou logotip i vestuari en la primera fase de modernització del Consorci de Bombers
05/03/2022 -

La Diputació de Castelló, coincidint amb el seu aniversari número 200, ha culminat el procés de modernització i de renovació de la imatge corporativa del Consorci Provincial de Bombers, que a partir d’ara passa a identificar-se com ‘Bombers Diputació Castelló (BDC)‘. Amb la recepció del nou vestuari de les seues treballadores i treballadors, en el qual figura el nou logotip, la institució provincial completa un ambiciós full de ruta iniciat en 2019, que ha suposat una inversió de més de 5,4 milions d’euros per a l’adquisició de vestuari, material d’última generació i inversions en infraestructures.

És una informació oferida pel president de la Diputació, José Martí, qui ha reiterat que «fem un esforç permanent per a millorar la qualitat del servei que presten els bombers, el buc insígnia de la Diputació, i perquè les seues treballadores i treballadors puguen operar en les millors condicions possibles i amb la màxima seguretat».

Imatge més moderna

Pel que respecta al nou vestuari, Martí ha assenyalat que «en l’àmbit de la imatge s’ha buscat la integració de les icones del logotip de la Diputació amb el tradicional casc, l’element més representatiu dels bombers, que ja figurava en la marca anterior».

Segons ha relatat el president, «hem fet una aposta sense precedents en l’àmbit visual i també des del punt de vista de les inversions».

Renovació de flota i instal·lacions

Per part seua, el diputat provincial de Bombers, Abel Ibáñez, ha recordat que amb la Diputació del canvi el Consorci Provincial de Bombers ha invertit 2 milions d’euros en l’adquisició de tres camions Bomba Rural Pesada (BRP), un altre denominat Bomba Urbana Pesada (BUP), dos camions llevaneu, una embarcació per a la Unitat de Rescat Aquàtica, una excavadora xicoteta multifuncional per a la Unitat de Rescat i Salvament i nou vehicles auxiliars. També s’ha contractat amb diferents tallers de la província el manteniment de la flota de vehicles per 378.404 euros.

A més, s’ha adjudicat un contracte per a material i protecció per a cinc anys per valor de 2,5 milions d’euros, del qual en data d’avui ja s’han executat 600.000 euros.

Quant a infraestructures, s’ha invertit 1.450.000 en la finalització del parc de bombers de Benassal i la base de Protecció Civil de l’Alcora, i s’han pressupostat 600.000 en 2022 per a la redacció del projecte del futur nou parc de la Plana Alta a Orpesa i la remodelació del parc de Nules a la Plana Baixa.

A aquestes xifres cal afegir la previsió de despesa d’aquest any de 210.000 euros per a l’habilitació de nou centres de recàrrega d’ampolles d’aire homologats en tots els parcs i 200.000 euros addicionals per a bombes de buidatge de gran cabal i equipament addicional per a actuar en cas d’inundacions.

35 nous llocs de treball

També s’ha fet un esforç sense precedents en matèria de plantilla, amb la incorporació ja realitzada de disset nous bombers, set caps, tres llocs de personal d’administracions i dos operadors de comunicacions. En el present exercici estan previstos tres nous llocs d’oficials, dos tècnics en gestió i contractació i un altre operador de comunicacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari