Oltra: "Tenim una protecció molt gran amb la vacuna, però no som Superman o Superwoman"

Insisteix en la necessitat de continuar mantenint les mesures de prevenció perquè “no estem encara en una situació de normalitat”

Oltra: "Tenim una protecció molt gran amb la vacuna, però no som Superman o Superwoman"
12/11/2021 -

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha assegurat que “ara tenim una protecció molt gran amb la vacuna, però això no vol dir que siguem Superman o Superwoman, per la qual cosa ens podem infectar i emmalaltir”.

La vicepresidenta, que ha comparegut en roda de premsa després de la reunió setmanal del Govern valencià, ha insistit que “no estem encara en una situació de normalitat perquè no hem vençut al virus ni a la pandèmia”.

En aquest sentit, Oltra ha fet referència a la campanya que posarà en marxa la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública sobre la necessitat de continuar mantenint les mesures de prevenció enfront de la COVID-19.

La vicepresidenta ha destacat que la campanya pretén “recordar que seguim en pandèmia, que aquest virus és molt traïdorenc i no ens podem confiar”.

“Hem de continuar mantenint les mesures que ens protegeixen més enllà de la vacuna, com és l’ús de la màscara”, ha indicat Oltra, qui ha posat l’accent que “un li la pot llevar quan està menjant o bevent, però no quan s’entra en un establiment hostaler cal llevar-li-la ja”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari