Podem Castelló constitueix el seu nou Consell Ciutadá Municipal

Podem Castelló constitueix el seu nou Consell Ciutadá Municipal
12/01/2021 -

Podem Castelló va constituir aquest dilluns en reunió telemàtica el Consell Ciutadà Municipal sorgit de la votació al nou portaveu municipal del passat 18 de desembre. Aquest òrgan assumirà la responsabilitat de dirigir al partit a la ciutat i està integrat per sis persones.

Adrián Ribelles Herrera assumeix el Càrrec de portaveu Municipal i Finances (denominació que substitueix Secretari General); Fernando Navarro Cueva, la Secretaria Institucional d’Estratègia Política; Irene Gómez Santos, Secretaria d’Organització Institucional; Josep Trullén Gas, la Secretaria de Salut i Polítiques Socials; Miguel Ángel Rodríguez, Secretaria d’Organització; i Marisol Barceló, la Secretaría de Comunicació i Feminismes.

La nova direcció emprén aquesta etapa “amb l’objectiu de consolidar i ampliar la presència de Podem a Castelló basant-se en una nova estructura organitzativa que facilitarà el treball tant orgànic com institucional, i poder així continuar avançant cap a una societat progressista més justa i solidària, ampliar l’escut social per a superar la crisi sanitària i advocar per un model de ciutat sostenible en el qual totes i tots tinguem cabuda.”, destaca Adrián Ribelles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari