Podem-EUPV Castelló critica els "atacs intolerants i d'odi" als drets LGTBI en un acte convocat per VOX

Podem-EUPV Castelló critica els "atacs intolerants i d'odi" als drets LGTBI en un acte convocat per VOX
07/12/2020 -

Podem-EUPV Castelló mostra la seua repulsa “als atacs intolerants i d’odi” practicats en un acte de VOX convocat aquest diumenge contra els drets de LGTBI. El portaveu de Podem-EUPV a l’Ajuntament de Castelló, Fernando Navarro, critica que els participants van tapar el banc de l’Orgull LGTBI de la plaça de la Pescateria.

“VOX torna a escenificar el seu odi contra les diferents maneres de pensar i de viure la vida. Els que sentim i respectem els valors de la democràcia hem d’estar units per a condemnar aquestes accions”, afirma el regidor Fernando Navarro, que subratlla que l’acte va ser convocat sense sol·licitar-se cap autorització i incomplint les mesures de prevenció i seguretat sanitàries.

Navarro lamenta que la “ultradreta va utilitzar el dia de commemoració de la Constitució per a llançar els seus missatges d’odi i unes proclames que en veritat volen retornar-nos a l’Espanya de la dictadura de fa 40 anys”. Recorda que la formació ultradretana va vetar la declaració institucional consensuada per la resta de grups polítics de l’Ajuntament amb motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari