El PSOE de Castelló defensa la gestió responsable de la crisi de la COVID enfront del "manual de retallades" del PP

El PSOE de Castelló defensa la gestió responsable de la crisi de la COVID enfront del "manual de retallades" del PP
25/02/2021 -

El portaveu socialista a l’Ajuntament de Castelló i regidor d’Hisenda, David Donate, ha defensat aquest dijous en el ple municipal la “gestió responsable i des del primer minut” realitzada pel govern municipal per a fer front a la covid-19 i ajudar a pal·liar les conseqüències econòmiques generada per la pandèmia. “Aquest govern progressista ha gestionat aquesta crisi i el continuarà fent amb responsabilitat, anticipació, flexibilitat i empatia, donant una resposta justa i ràpida en l’àmbit social perquè en aquesta ocasió ningú es quede al marge”, ha dit. El regidor ha respost així a Grup Popular i els ha recordat que “les retallades i el manual de la crisi anterior, no serveix” i que “els qui van executar aquelles retallades no tenen la solució”.

“És temps de fer allò que sempre hem defensat i que fem des de 2015, que és estimular l’economia i el treball amb recursos públics”, ha indicat. En aquest sentit, el regidor socialista ha recordat que el govern municipal ha destinat 11,5 milions d’euros en ajudes directes i indirectes dirigides a pal·liar els efectes econòmics i socials de la covid-19. “Això demostra els esforços realitzats pel govern municipal per a contribuir a la recuperació de la ciutat”, ha apuntat.
“Hem demostrat empatia amb les persones i els sectors més afectats per la pandèmia des del primer moment, i aquests 11,5 milions d’euros en ajudes, plans per a activar l’ocupació i mesures fiscals en suport dels sectors més perjudicats són un clar exemple”, ha afegit.
A més, el portaveu socialista s’ha referit a les noves mesures de suport que s’executaran enguany. Així, a més dels 5,5 milions emmarcats en el Pla Resistir, Donate ha destacat que es posarà en marxa “una línia d’ajudes oberta als sectors que no estiguen contemplats en aquest pla però que sí han vist minvats els ingressos”.

Així mateix, l’edil socialista ha assenyalat que ja l’any passat es va suspendre la taxa de terrasses des de l’estat d’alarma i fins a juny d’enguany i que, ara, s’ha anunciat la pròrroga d’aquesta mesura fins a final d’any. Igualment, ha apuntat que s’eximirà del pagament de la taxa de fems de manera proporcional al temps al tancament de l’activitat. “Es va fer en 2020 afectant 8.000 contribuents que van poder comprovar una rebaixa del 27% en el rebut amb un estalvi total de més de mig milió d’euros, una mesura que aplicarem també aquest 2021”, ha afirmat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari