Puerta agraeix a l'Associació de Dany Cerebral i Esclerosi Múltiple Palància-Millars la seua capacitat de reinserció social i laboral

Puerta agraeix a l'Associació de Dany Cerebral i Esclerosi Múltiple Palància-Millars la seua capacitat de reinserció social i laboral
24/03/2022 -

La vicepresidenta de la Diputació de Castelló i titular de l’àrea de Benestar Social, Patricia Puerta, ha visitat l’Associació de Dany Cerebral Adquirit i Esclerosi Múltiple Palància Millars (DACEM), situada en el municipi de Segorbe i que compta amb diverses ajudes de l’entitat provincial derivades del transport adaptat i de la promoció de l’autonomia personal valorades en 21.600 euros.

Durant la visita, Puerta, que ha estat acompanyada pel president de l’associació, Rafael Hervás, ha pogut conéixer de primera mà la labor social que exerceixen. Sobre aquest tema, la vicepresidenta ha valorat molt positivament la dedicació dels seus empleats i empleades i ha agraït ”la defensa dels interessos i dels drets de les persones, amb la finalitat d’aconseguir la màxima qualitat de vida i la seua rehabilitació i reinserció social i laboral”.

Per a Puerta, ”és un autèntic honor per a aquest equip de govern poder donar suport a aquesta vocació social que va encaminada a fomentar l’autonomia personal, l’atenció a les famílies i a la difusió i sensibilització en la societat castellonenca”.

DACEM naix el maig de 2018, atenent a tota la comarca de l’Alt Palància i Alt Millars. Actualment, aquesta associació s’identifica amb les polítiques públiques d’igualtat de gènere i d’ODS que la Diputació de Castelló està actualment impulsant.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari