Puerta aposta per la col·laboració institucional per a potenciar l'atenció i les prestacions socials per a les persones vulnerables

Puerta aposta per la col·laboració institucional per a potenciar l'atenció i les prestacions socials per a les persones vulnerables
27/10/2021 -

La vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’àrea de Benestar Social, Patricia Puerta, ha defensat en la segona jornada de Transferència del Laboratori de Serveis Socials la col·laboració institucional per a millorar les prestacions i serveis amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de tots els habitants de la província.

Durant la seua intervenció s’ha referit a la importància de generar sinergies, ”per a compartir coneixements i experiències que enriqueixin les nostres vides i la nostra manera de funcionar com a societat”. En aquest sentit, ha posat en valor la creació de fòrums de debat ”en els quals puguen confluir la nostra saviesa i coneixement amb el repte de potenciar els nostres serveis socials”.

La vicepresidenta ha afirmat que amb la pandèmia ”s’han descobert nous focus d’atenció social que requeresquen una resposta institucional forta, valenta i coordinada, que garantisca a tothom, visca on viva, l’accés a les mateixes prestacions”, i ha agraït a tota l’organització el fet d’haver fet possible aquesta trobada ”de vital importància”.

Aquesta segona jornada ha tingut lloc en el Centre de Coneixement de Vinaròs, Vinalab, i ha comptat amb la participació de la vicepresidenta de la Diputació, Patrícia Porta; la rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón; el director general de l’Institut Valencià de Formació, Recerca i Qualitat (IVAFIQ), Crespo Sempere; l’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina i l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles.

La Diputació provincial es va adherir fa un any a la xarxa del Laboratori de Serveis Socials per a col·laborar i treballar amb aquesta institució que vetlla pel bon funcionament dels serveis socials de la província.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari