Puerta avala la trajectòria de la Xarxa d'Innovació i Qualitat Social en la millora dels serveis socials provincials

La vicepresidenta de la Diputació aprova en el Consell Rector les memòries d’activitats de 2020 i 2021 i es marca com a objectiu consolidar el creixement de l’entitat

Puerta avala la trajectòria de la Xarxa d'Innovació i Qualitat Social en la millora dels serveis socials provincials
14/02/2022 -

La vicepresidenta de la Diputació de Castelló, Patricia Puerta, ha fet un balanç positiu del creixement gradual, però decidit que està experimentant la Xarxa d’Innovació i Qualitat Social des que fora refundada ara fa prop de dos anys.

Davant del Consell Rector, la responsable provincial de Benestar Social ha mostrat la seua satisfacció per l’alt grau de compliment dels plans d’actuació de 2020 i 2021. I és que ambdós documents han aconseguit “posar les bases d’una relació fructífera entre institucions de diferent rang baix l’objectiu comú de millorar les condicions d’intervenció, els mètodes i els recursos dels serveis socials de Castelló”, ha assegurat Puerta. “Quan sumem experiències i visions som capaços de fer coses grans, d’ací la importància de treballar conjuntament en pro del benestar de la ciutadania”.

En la trobada, celebrada per via telemàtica, han coincidit representants polítics de més de 130 municipis i mancomunitats. A banda d’analitzar la trajectòria de l’entitat en l’últim any i mig, el Consell Rector ha tractat el full de ruta d’accions per a 2022. L’ampliació del nombre d’adhesions i la consolidació dels resultats obtinguts fins ara són les metes marcades per al present exercici.

Quant a les activitats, el Consell Rector està estudiant la realització de jornades sobre bones pràctiques en l’àmbit social, com també actes commemoratius al llarg de l’any al voltant de dates assenyalades, com per exemple el 15 de maig, Dia Internacional de la Família.

Puerta també ha informat de la incorporació a la Xarxa de dues noves entitats, l’Institut Valencià de Formació, Investigació i Qualitat en Serveis Socials (IVAFIQ) i el Laboratori de Serveis Socials de Benicarló-Vinaròs.

REACTIVADA EN 2020

La Xarxa d’Innovació i Qualitat Social es va reactivar el juliol de 2020 per iniciativa de Puerta després de cinc anys d’inactivitat. Aquesta iniciativa liderada per la Diputació compta actualment amb més de 130 integrants entre entitats, municipis i mancomunitats amb la finalitat de treballar coordinadament per a augmentar la qualitat dels serveis socials i atenció a la província de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari