Puig i Bonaccini defensen els interessos de la indústria ceràmica espanyola i italiana davant la Comissió Europea

La Comunitat Valenciana i Emilia-Romagna són les dues regions de major producció ceràmica d’Europa

Puig i Bonaccini defensen els interessos de la indústria ceràmica espanyola i italiana davant la Comissió Europea
16/03/2021 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, s’ha reunit hui de manera telemàtica amb el president de la regió italiana Emilia-Romagna, Stefano Bonaccini.

En la reunió, els dos presidents han acordat actuar de manera coordinada i conjunta per a defensar els interessos de la indústria ceràmica tant espanyola com italiana.

La Comunitat Valenciana i Emilia-Romagna són les dues regions de major producció ceràmica d’Europa, indústria que ha d’afrontar els objectius de la Comissió Europea de reduir les emissions de CO₂ en els pròxims anys.

El president de la Generalitat i el seu homòleg d’Emilia-Romagna han coincidit en la necessitat de traslladar a la Comissió Europea les reivindicacions del sector per a poder fer una transició energètica que no pose en perill la viabilitat de les empreses.

En aquest sentit han acordat dirigir-se al Comité de les Regions i a la Comissió Europea a través d’un escrit conjunt al mateix temps que sol·licitaran una reunió amb el vicepresident de la Comissió Europea, Frans Timmermans, per a explicar-li la situació i buscar les fórmules per a aconseguir que la indústria taulellera faça la transició garantint la continuïtat d’un sector tan rellevant per a les economies de les dues regions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari