El diputat provincial de residus i la subdelegada del govern a Castelló valoren mesures contra els delictes ambientals

Garcia: «Les noves directrius europees demanaran que les institucions siguem fermes però cal conscienciar abans de multar»

El diputat provincial de residus i la subdelegada del govern a Castelló valoren mesures contra els delictes ambientals
15/02/2020 -

El diputat provincial de Cicle integral de l’Aigua, Renovables, Residus i Reciclatge, Ignasi Garcia, ha traslladat a la subdelegada del govern a Castelló, Soledad Ten, la problemàtica de la disseminació de la brossa arreu de les comarques de Castelló.

Segons li ha traslladat el diputat a Ten, actualment ens enfrontem a una «preocupant emergència de punts negres on s’aboquen de manera irregular i sistemàtica uan gran quantitat de voluminosos que haurien de traslladar-se als ecoparcs, fets constitutius de delicte ambiental greu». Garcia i Ten també han considerat comunicar les exigències de les noves directrius europees en matèria de sostenibilitat ambiental i purins a les diverses comissions de seguretat i dur a terme una tasca de conscienciació municipal. En aquest sentit, el diputat de residus ha apuntat que «les administracions haurem de ser fermes però no podem limitar-nos a sancionar, sinó que cal fer una crida a la col·laboració ciutadana», ha dit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari