El segon fòrum de la 'Convenció d'alcaldesses i alcaldes' de la Diputació reunirà demà a Sant Mateu a 16 representants municipals del Baix Maestrat

El segon fòrum de la 'Convenció d'alcaldesses i alcaldes' de la Diputació reunirà demà a Sant Mateu a 16 representants municipals del Baix Maestrat
13/10/2020 -

La Diputació de Castelló celebrarà demà dimecres 14 d’octubre la segona de les sis reunions de la ‘Convenció d’alcaldesses i alcaldes’, una cita que se celebrarà a Sant Mateu a partir de les 19 hores i que comptarà amb la presència dels representants municipals de 16 localitats del Baix Maestrat.

La convenció, recollida en el reglament de la Diputació, permet a l’equip de govern de la Nova Diputació prémer l’opinió dels alcaldes i alcaldesses dels 135 ajuntaments de la província i analitzar les necessitats per a 2021. Encara que aquesta cita biennal es realitzava fins a hui en una trobada única amb tots els consistoris locals, en aquesta ocasió s’ha dividit en sis fòrums per a complir amb els protocols sanitaris i de seguretat per la pandèmia de la Covid-19.

El president de la Diputació, José Martí, ha animat, una vegada més, a les alcaldesses i alcaldes del Baix Maestrat a “participar de manera constructiva” i a fer del diàleg “la principal eina per a afrontar els reptes presents i futurs”.

La trobada d’aquest dimecres a Sant Mateu reunirà, al costat de l’alcaldessa de la localitat amfitriona, els representants dels municipis de Vinaròs, Benicarló, Peníscola, Alcalà de Xivert, Càlig, Traiguera, Rosell, Sant Jordi, Santa Magdalena de Polpís, la Salzadella, Xert, Canet lo Roig, la Jana, Cervera del Maestrat i Sant Rafael del Riu.

Les següents cites seran el 21 d’octubre a Moncofa, amb 20 ajuntaments de la Plana Baixa; el 28 d’octubre a Borriol, amb 17 municipis de la Plana Alta; el 4 de novembre a l’Alcora, amb 29 ajuntaments de l’Alcatatén-Millars, i el 6 de novembre a Altura amb 29 municipis de l’Alt Palància.

El format d’aquestes sis reunions, que se celebren a les 19 hores, mantindrà el previst en l’article 49 del Reglament Orgànic. Això suposa que hi haurà una primera intervenció del president i seguidament es donarà la paraula als alcaldes i alcaldesses que ho sol·liciten. Després d’això, podran ser respostos pel president o, en el seu cas, pels membres de l’equip de govern presents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari