Tania Baños: “La pròxima legislatura serà la de l'esport”

Tania Baños: “La pròxima legislatura serà la de l'esport”
25/05/2023 -

L’alcaldessa de la Vall d’Uixó i candidata socialista, Tania Baños, ha presentat aquest matí les propostes esportives del seu programa de govern. Entre elles destaca l’inici en breu de les obres de construcció del segon pavelló poliesportiu municipal, una vegada s’ha finalitzat el projecte d’execució i la tramitació administrativa, perquè els clubs i activitats disposen d’un nou espai que descongestione l’actual.

Baños ha destacat que l’esport “no ha d’entendre’s només des del seu vessant competitiu o d’elit” sinó també des de “la seua importància social com a font de benestar físic, mental i emocional per a totes les persones i edats”. Així, és fonamental “continuar donant suport als projectes, activitats i esdeveniments que realitzen les associacions i clubs esportius de la ciutat”.

I d’ací també proposades com la posada en marxa del projecte de recepta esportiva, perquè el centre de salut puga receptar la pràctica d’exercici físic en instal·lacions esportives i recursos municipals en els casos en els quals siga possible i recomanable, o l’ampliació de l’oferta d’esport escolar als tres instituts de la Vall d’Uixó.

Quant a les infraestructures esportives, a més de la inversió de quatre milions d’euros per a construir el segon pavelló poliesportiu, també es continuarà amb la reforma integral de l’actual poliesportiu, amb l’adequació dels banys i vestuaris. També es construirà un trinquet per a recuperar la pilota valenciana a la ciutat, i es canviarà la gespa artificial de la Moleta i se substituirà el sistema d’il·luminació per led.

Al costat de la nova pista de ciclisme es construirà un pump track i una zona de gimcana. Precisament la retirada de la pista ciclista de l’Estadi Municipal José Mangriñán permetrà renovar les graderies i acostar-les al terreny de joc del camp principal. Així mateix, se sol·licitarà l’homologació de les sendes BTT pròximes a la nova pista de ciclisme per a facilitar l’accés i s’equiparà la pista d’atletisme perquè es puguen practicar totes les disciplines.

Per a finalitzar, Baños ha remarcat que en els últims anys “hem complit amb reivindicacions necessàries en l’àmbit esportiu”, com la substitució del tartan de la pista de ciclisme “que estava destrossat”, la construcció de la nova pista de ciclisme que ja està asfaltada i a partir de la setmana vinent es podrà utilitzar, i del nou skate park.

Per a fer possibles tots aquests projectes, l’actual alcaldessa i candidata socialista ha demanat “la confiança i el vot aquest diumenge 28 de maig” perquè la pròxima legislatura “serà la de l’esport” i es donarà continuïtat al ja iniciat i a noves iniciatives que “continuaran convertint-nos en un referent esportiu”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari