Virginia Martí treballa en la implantació del turisme intel·ligent a la província de Castelló

Virginia Martí treballa en la implantació del turisme intel·ligent a la província de Castelló
07/08/2021 -

La diputada de Turisme, Virginia Martí, treballa en coordinació directa amb la Direcció d’Intel·ligència Turística de Turisme Comunitat Valenciana en l’acceleració del procés d’integració de la província de Castelló en el Sistema d’Intel·ligència Turística de la Comunitat Valenciana. Des del Patronat de Turisme, Martí veu aquesta relació «com una oportunitat» per a impulsar la modernització dels models de gestió i presa de decisions del sector turístic provincial.

Amb la pròxima posada en funcionament del Sistema d’Intel·ligència Turística de la Comunitat Valenciana i la integració en el mateix del Patronat Provincial de Turisme, totes dues institucions contribuiran de manera conjunta a la digitalització del sector i, especialment, en l’obtenció i generació d’informació de qualitat per a millorar el posicionament provincial en el mercat turístic espanyol.

Amb l’objectiu d’avançar en aquest camp, Martí ha mantingut una reunió amb el director d’Intel·ligència Turística de Turisme CV, Mario Villar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari