L'alcalde de Vinaròs anuncia el cessament de les funcions de la regidora Anna Fibla

La decisió ha estat presa després no arribar a cap acord amb les executives dels partits

L'alcalde de Vinaròs anuncia el cessament de les funcions de la regidora Anna Fibla
19/01/2022 -

L’alcalde, Guillem Alsina, ha anunciat aquest matí la cessió de les funcions de la regidora, Anna Fibla, per falta de confiança. Segons ha destacat es “tracta d’una decisió difícil després de set anys de coalició, en els quals s’han desenvolupat projectes molt positius per a Vinaròs”. Alsina ha agraït el treball de les executives del Partit Socialista, Totes i Tots Som Vinaròs i Compromís per intentar arribar a un acord per salvaguardar l’estabilitat de l’Ajuntament de Vinaròs, una tasca que “malauradament no ha sigut possible i que ha desembocat en la cessió de la regidora Fibla”.

Alsina ha remarcat que aquesta decisió no afecta el regidor Hugo Romero ni tampoc a la regidora Cecília Pastor, que poden continuar al capdavant de les seues respectives regidories, i els ha volgut agrair els seus esforços per intentar aconseguir a un acord que permetés arribar al final de la legislatura amb el pacte de govern.

L’alcalde insistia que després de les reunions i esforços realitzats per part de les tres executives, no ha sigut possible arribar a un acord definitiu. Segons afegia “estem disconformes per les declaracions que va realitzar Fibla durant la roda de premsa per relatar els fets de la tarda del 21 de desembre, perquè no s’ajusten a la realitat del que va passar”. En aquest sentit, destacava que “la falta d’acord i de rectificacions per part de Fibla, sobretot d’aquelles afirmacions que no s’ajustaven a la realitat, ha fet que perdera la confiança i, per tant, he decidit fer el cessament de les seues funcions”.

Dimissió de José Chaler

Durant la roda de premsa l’alcalde Alsina ha agraït la tasca realitzada pel regidor José Chaler al capdavant de les regidores d’Urbanisme, Esports i Sanitat, durant els més de dos anys de legislatura que ha ocupat el càrrec. Sobretot ha volgut destacar la important feina realitzada dintre de l’àrea de Salut a l’hora d’afrontar la crisi de la Covid-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari