S'amplia el servei en l'hostaleria: més persones per taula i horari

Amb la fi de l’estat d’alarma, la Comunitat Valenciana aplica més flexibilitzacions, tal com ha anunciat Ximo Puig

S'amplia el servei en l'hostaleria: més persones per taula i horari

La Comunitat Valenciana continua amb el seu procés de flexibilització, però de forma més accelerada després de la fi de l’estat d’alarma el 9 de maig. Així ho ha anunciat la Generalitat després de la reunió de la Mesa Interdepartamental per a l’Actuació i la Prevenció enfront de la COVID-19, en la qual s’han acordat, entre altres, novetats que afecten l’horari de l’hostaleria.

Tal com ja s’havia anunciat prèviament, a partir d’aquest diumenge els bars i restaurants de la Comunitat Valenciana podran oferir serveis amb taules de fins a 10 persones. Amb el nou paquet de flexibilitzacions, s’amplien les reunions socials de les 6 fins ara a les 10, per la qual cosa el sector també es beneficia d’aquest canvi.

Quant a quina hora tanquen els bars, es podran servir fins a les 23.30 hores, amb mitja hora de marge fins al toc de queda, tal com havien sol·licitat representants del sector.

D’aquesta manera, ja poden servir-se diversos torns de sopars. I és que amb l’ampliació fins a les 22.00 hores en l’anterior paquet de mesures, bars i restaurants havien demanat avançar els sopars a les 20.00 hores per a aconseguir aquesta oferta. A més, l’aforament interior s’estableix en un 50% però no es permet l’ús de barra.

Aquesta és una de les últimes flexibilitzacions en la Comunitat Valenciana, a les quals se sumen la fi del tancament perimetral o l’ampliació del toc de queda a les 00.00 hores, entre altres novetats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari