Borriana vol recuperar les festes del barri de l’Eccehomo

La regidora de festes, Lluïsa Monferrer, s’ha reunit amb representants Penya Bou de l’Axiamo, de creació recent, impulsors de la proposta

Borriana vol recuperar les festes del barri de l’Eccehomo
29/01/2022 -

L’Ajuntament de Borriana recolza la proposta de la Penya Bou de l’Axiamo, de creació recent, per a intentar recuperar les festes del barri de l’Eccehomo que se celebraven al mes d’octubre, segons ha manifestat la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, després de la reunió mantinguda amb representants d’aquest col·lectiu.

Monferrer ha confirmat que el projecte de recuperar les “populars” festes del barri de l’Eccehomo que es van celebrar ininterrompudament entre els anys 1984 i 2013, compta amb el suport de la Regidoria de Festes i l’aval de l’Ajuntament.

La Penya Bou de l’Axiamo composta per prop de 40 persones i oberta a noves incorporacions, s’encarregarà de l’organització de totes les activitats festives que es concentraven a l’entorn de la festivitat del 12 d’octubre en aquest barri del municipi.

Les calderes, actuacions musicals, esdeveniments infantils o bous al carrer són algunes de les propostes amb què aquest nou col·lectiu treballa perquè xale el veïnat i tota la població de Borriana i la rodalia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari