Castelló aprova 355 subvencions de les Ajudes Parèntesis per més de 900.000 euros

L’Ajuntament amplia el termini de sol·licitud d’aquesta línia del Pla Resistir per a autònoms i micropimes després de l’atac informàtic

Castelló aprova 355 subvencions de les Ajudes Parèntesis per més de 900.000 euros
03/04/2021 -

L’Ajuntament de Castelló ha aprovat ja 355 subvencions de les Ajudes Parèntesis, que suposen 909.000 euros dels 5,5 milions previstos en aquesta nova línia d’ajudes dirigida a pal·liar les conseqüències econòmiques de l’emergència sanitària en aquells àmbits afectats per les mesures i restriccions sanitàries per a contenir la propagació de la covid-19.

El termini per a demanar les ajudes, que acabava el 31 de març, ha sigut ampliat davant l’atac informàtic patit per l’Ajuntament. Així, i segons es va acordar en l’última Junta de Govern Local, l’ampliació es realitzarà per un període de deu dies hàbils a comptar des de l’endemà en què es procedisca a la reobertura dels serveis d’atenció presencial de registre.

“Contribuir a pal·liar els efectes socials i econòmics d’aquesta pandèmia és una prioritat per a aquest equip de govern i així ho vam demostrar amb les 355 subvencions ja aprovades per valor de més de 900.000 euros per als sectors més afectats”, ha assegurat l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco.

Per part seua, el regidor d’Innovació Comercial, David Donate, ha detallat que “poden sol·licitar aquestes ajudes aquelles persones autònomes o microempreses de fins a 10 persones, sempre que exercisquen l’activitat en el terme municipal de Castelló, i podran accedir a una subvenció de 2.000 euros, més una quantitat de 200 euros per persona treballadora afiliada a la Seguretat Social en data de 31 de desembre de 2020”.

Es tracta d’un pla dirigit a sectors que s’han vist perjudicats per les conseqüències econòmiques derivades de la pandèmia, com l’hostaleria, l’oci nocturn, el turisme, la venda ambulant, la cultura i les activitats emmarcades en el sector de l’esport i l’entreteniment.

L’Ajuntament de Castelló distribuirà prop de 5,5 milions en les Ajudes Parèntesis del Pla Resistir, dels quals el consistori aportarà el 15%, uns 825.000 euros; la Diputació, el 22,5%; i la Generalitat, el 62,5% restant.

Les ajudes atorgades seran compatibles amb subvencions, ajudes, ingressos o recursos procedents de qualssevol administracions o ens públics o privats nacionals, de la Unió Europea o d’organismes internacionals, i concedits per a la mateixa finalitat prevista en la següent convocatòria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari