Castelló en alerta groga per granís i fortes ratxes de vent

L’Agència Estatal de Meteorologia manté una alerta de risc per pluja, calamarsa i fortes ratxes de vent a la província de Castelló

Castelló en alerta groga per granís i fortes ratxes de vent
29/08/2022 -

L’Agència Estatal de Meteorologia manté en alerta groga a la província de Castelló per probabilitat de pluja, granís i fortes ratxes de vent. Aquest avís per risc de precipitacions violentes comença el 29 d’agost a partir de les 14.00 i finalitza a les 23.59 del mateix dia.

Concretament, les zones que mantenen les alertes són a l’interior nord i sud de la província de Castelló, amb precipitacions que poden arribar a acumular 20 litres per metre quadrat en una hora. A més, l’AEMET també avisa que es podrien arribar a produir tempestes amb precipitacions en forma de granís amb registres de ratxes molt fortes de vent, que podrien arribar als 50 quilòmetres per hora.

Quant a les temperatures, es preveu un augment de les temperatures, però que no arribaran a superar els 31° com a Castelló de la Plana, Sogorb o Torreblanca. No obstant això, el litoral tornarà a patir de nits equatorials amb temperatures pròximes als 25 graus. A l’interior de la província, el termòmetre rondarà els 20 graus, amb l’excepció de Vilafranca del Cid, que registrarà mínimes de 17 °C durant la matinada del dimarts 30 d’agost.

Onada de calor

Malgrat aquestes pluges i tempestes que es localitzaran a l’interior de la província, es preveu que parell el dimecres 31 d’agost tornen a pujar les temperatures de forma generalitzada. Aquest mateix dimecres es podran registrar temperatures superiors als 35 graus en municipis com Castelló de la Plana i Montanejos (36 °C) o Sogorb i Atzeneta del Maestrat (38 °C).

No obstant això continuarà existint possibilitats de pluges de forma molt localitzada en algunes zones de la província, que farà descendir el mercuri fins als 30 graus en gran part de Castelló. Aquestes temperatures es mantindran fins a finals de setmana, si no es produeix cap efecte advers en el temps.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari