Els concerts gratuïts de l'Arenal Sound arriben a Vila-real aquest dimarts

Pol 3.14, Retro Sound Band, Tropical Moon y Sala 4 pujaran a l’escenari de la plaça del Llaurador demà dimarts 1 d’agost

Els concerts gratuïts de l'Arenal Sound arriben a Vila-real aquest dimarts

La ciutat de Burriana acull un dels festivals més destacats de l’estiu any rere any: l’Arenal Sound. Una cita musical que reuneix els principals artistes del panorama nacional i internacional a la platja de l’Arenal de Burriana i que congrega a milers de joves que assisteixen als concerts que es desenvoluparan entre l’1 i el 6 d’agost.

No obstant això, Burriana no és l’únic punt de la província de Castelló on la marca Arenal Sound deixa la seua estampa, ja que Vila-real tornarà a viure uns concerts inoblidables amb motiu de l’inici d’aquest festival de música. En concret, aquestes actuacions prefestival seran gratuïtes i es realitzaran demà dimarts 1 d’agost en la plaça del Llaurador i l’escenari estarà situat enfront de l’Estadi de la Ceràmica.

El cartell d’aquests concerts estarà format per diferents grups musicals nacionals com Sala 4, Pol 3.14, Tropical Moon i Retro Sound Band. Com en l’anterior edició d’aquest cicle de concerts, que va tindre lloc el passat estiu 2022, seran gratuïts i tindran accés lliure per a tota aquella persona que vulga gaudir de la música en directe.

En aqueix sentit, les actuacions començaran a les 19.30 amb el concert de Sala 4 fins a les 20.10 hores; a les 20.30 hores serà el torn de Pol 3.14, una de les bandes més conegudes de l’últim any per temes com a “Joves Eternament”. Aquestes seguiran a les 22.15 amb Tropical Moon el concert de la qual s’estendrà fins a les 23 hores i serà de 23.20 a 00 hores quan Retro Sound Band es puge a l’escenari de la plaça del Llaurador de Vila-real.

Activitats esportives a Vila-real

A més dels concerts dimarts que ve, Vila-real també acollirà una sèrie de jornades esportives aquesta setmana. Seran tres competicions d’handbol, futbol i bàsquet en les quals els participants es juguen un suculent premi que podran emprar durant l’Arenal Sound. Així, aquestes es desenvoluparan aquest dimecres 2 d’agost en el Poliesportiu Fundació Caixa Castelló de Vila-real.

En elles, participaran equips femenins, masculins i també mixtos que competiran en Handbol 7, Futbol sala 5 i Bàsquet 7. Els equips guanyadors de cada disciplina guanyaran 120 euros en beguda que podran usar durant la celebració del festival.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari