La Diputació reobri les inscripcions de 'Castelló Sènior' amb 3.000 places vacacionals

Martí: “Enguany hem oferit 10.000 estances vacacionals en la nostra província per a mantenir actiu el sector hoteler en temporada baixa”

La Diputació reobri les inscripcions de 'Castelló Sènior' amb 3.000 places vacacionals
01/10/2021 -

La Diputació de Castelló ha habilitat un nou període d’inscripcions per a ocupar les últimes tres mil places del programa de vacances per a gent gran ‘Castelló Sènior’. La diputada de Turisme, Virginia Martí, ha recordat que «enguany hem oferit 10 mil estades vacacionals a la nostra província per a mantenir actiu el sector hoteler en temporada baixa i creiem que, malgrat la incertesa per la Covid-19, aconseguirem penjar el cartell de ‘no hi ha places’ abans d’acabar l’any».

Martí ha recordat que poden ser beneficiaris i beneficiàries de ‘Castelló Sènior’ les persones empadronades en municipis de la província de Castelló amb edat superior als 55 anys i que estiguen reconegudes com a pensionistes del Sistema de Seguretat Social o classes passives pel concepte de jubilació en data de 31 de desembre de 2020. L’adjudicació es farà de manera automàtica en funció de l’ordre d’arribada. Podrà realitzar-se a través de la seu electrònica del Patronat Provincial de Turisme o per correu ordinari.

‘Castelló Sènior’ s’estructura en tres programes vacacionals diferents: ‘Vacances en la costa de Castelló’, ‘Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural’ i ‘Estades en Balnearis’. La diputada ha recordat que els torns per a la realització d’aquests viatges estan compresos entre l’1 d’octubre i el 17 de desembre de 2021 i entre el 16 de gener i el 10 de juny de 2022, exceptuant el període de Setmana Santa.

La responsable provincial de Turisme ha destacat que ‘Castelló Sènior’ és l’únic programa de vacances per a majors actiu a Espanya.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari