Ferrero Rocher fa brillar Peníscola i el seu Mercat Nadalenc en el seu retrobament amb el Nadal

La icònica Plaça de Santa María, on se situa el Mercat Nadalenc, s’ha convertit en l’escenari protagonista de l’acció, que ha acabat amb un gran espectacle pirotècnic

Ferrero Rocher fa brillar Peníscola i el seu Mercat Nadalenc en el seu retrobament amb el Nadal
19/12/2021 -

Peníscola ha tornat a brillar aquest Nadal. Després de guanyar la huitena edició de Junts brillem més, icònica iniciativa nadalenca de Ferrero Rocher, ha arribat el moment de recollir el premi i de retrobar-se amb el Nadal. La icònica Plaça de Santa María, on se situa el Mercat Nadalenc de la localitat castellonenca, ha sigut l’escenari protagonista perquè Peníscola es retrobara amb el seu Mercat Nadalenc i amb el Nadal. Allí, el presentador Jesús Vázquez ha sigut el mestre de cerimònies i ha acompanyat als peniscolans en un acte on Ferrero Rocher tenia preparades diverses sorpreses. A més, els espectadors han pogut gaudir del moment a través del programa de Telecinco Dissabte Deluxe.

Gran espectacle pirotècnic

Després d’un emocionant compte arrere, dirigir per Jesús Vázquez, i amb el Castell de Peníscola a les fosques, la ciutat ha brillat més que mai gràcies a l’espectacular il·luminació nadalenca que Ferrero Rocher els tenia preparats. L’esdeveniment ha comptat amb la presència dels veïns i les veïnes del municipi, que molt emocionats han pogut gaudir de l’espectacle. Tot això garantint les normatives sanitàries: control d’accés, sol·licitud de certificat de vacunació i obligatorietat de mascaretes. Ferrero Rocher ha desitjat així a Peníscola un feliç retrobament amb el Nadal. El plat fort de la cerimònia ha arribat al final amb un gran espectacle pirotècnic de focs artificials de tres minuts de duració que s’ha pogut veure des de lluny i que ha fet brillar encara més al municipi, com a bona terra pirotècnica.

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, present en l’esdeveniment, ha destacat: “Estem tots molt feliços i emocionats. Ferrero Rocher ens ha fet un regal molt major que la meravellosa il·luminació que podem des de ja gaudir a la nostra ciutat emmurallada. Ens ha permés presumir d’arrels, reforçar la nostra unió com a poble, fer més bonic el nostre retrobament amb les festes i ens ha facilitat projectar-nos a tot el país com a amfitrions del Nadal, amb la repercussió que això suposarà sobre l’activitat econòmica local. No tinc suficients paraules d’agraïment”.

Ferrero Rocher per a tots

Enguany Ferrero Rocher ha tornat a repartir centenars de Ferrero Rocher als carrers del guanyador. Amb la col·laboració de l’Ajuntament, la marca ha obsequiat als veïns i veïnes amb aquest producte tan representatiu perquè puguen gaudir-los aquest nadal amb amics i familiars. La gran implicació veïnal que ha mantingut el municipi durant tota la campanya: institucions, associacions veïnals, comerços, empreses, etc, ha sigut un gran exemple de com Junts brillem més.

A més, la visibilitat que aquest tipus de campanya ofereix als pobles participants és el principal benefici que Ferrero Rocher aporta als candidats: una visibilitat a escala global que repercuteix no sols en el municipi, sinó en tota la zona, i que contribueix al seu reconeixement nacional, a l’augment del turisme i a una millora de l’economia. La il·luminació estarà disponible, almenys, fins al 10 de gener.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari