Hospitals castellonencs sense visites ni acompanyants en la segona ona de la pandèmia

L’Hospital General i el de la Plana són alguns dels centres que han anunciat aquesta mesura per a evitar possibles contagis

Hospitals castellonencs sense visites ni acompanyants en la segona ona de la pandèmia
29/10/2020 -

Els hospitals de Castelló es blinden per a frenar la pandèmia de la COVID-19 i protegir la salut dels i les seues pacients. Un objectiu que ha conduït a la suspensió de les visites de familiars i la limitació dels acompanyaments, que se sumen a les mesures de prevenció preexistents fins ara.

L’últim a anunciar-ho ha sigut l’Hospital General de Castelló, que ha actualitzat les seues normes generals i ha explicat que a partir d’ara les visites queden suspeses en totes les sales i habitacions del centre i l’acompanyament de pacients queda limitat a persones amb dependència, menors d’edat i altres baix autorització segons criteri clínic. A més, l’accés a consultes externes es realitzarà de manera individual, excepte en els casos assenyalats anteriorment.

En aquest sentit, el General ha recordat la resta de normes, claus per a mantenir la seguretat personal, com és el cas de l’ús obligatori de la mascareta quirúrgica, la neteja i desinfecció amb gel hidroalcohòlic, la distància de seguretat interpersonal de dos metres i el compliment de l’horari de visita previst.

La limitació de l’entrada de persones també va començar a aplicar-la l’Hospital de La Plana dimecres passat, que també ha reiterat, a través dels seus canals de comunicació, la importància de complir amb totes les mesures dictades per les autoritats per a frenar l’avanç de la COVID-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari