L’incendi de Begís, estabilitzat

La població evacuada ja ha pogut tornar a les seues cases

L’incendi de Begís, estabilitzat
21/08/2022 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat, aquest diumenge, que totes les persones evacuades per l’incendi de Begís ja poden tornar a les seues cases. Així, si ahir ja ho feien els veïns i veïnes de Begís, Toràs i el càmping de Viver, hui el fan les persones que viuen als municipis de Sacanyet, Teresa i les pedanies d’Andilla.

Així ho ha comunicat el cap del Consell després de mantenir una reunió amb els responsables de l’incendi de Begís en el lloc de comandament avançat. I és que com ha assegurat el foc evoluciona favorablement.

A última hora de la vesprada, el foc s’ha donat per estabilitzat, ja que no queden punts calents i les previsions meteorològiques per a aquesta nit són molt favorables.

Així mateix, el president de la Generalitat ha demanat a la població que no es desplacen fins a les zones cremades en els pròxims dies i setmanes. Una petició que també s’ha traslladat des del Centre de Coordinació d’Emergències. Així, a través del seu compte de Twitter han assenyalat que “és una temeritat perquè pot produir-se un rebrot inesperat i el sòl és inestable”.

I és que cal recordar que aquesta setmana, la Guàrdia Civil va detectar que hi havia veïns que s’estaven saltant la prohibició d’accés als municipis afectats per l’incendi de Begís i estaven tornant a les seues localitats a través de pistes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari