El 'manifest' de Borriana revelarà el diumenge els detalls dels vestits de les Reines Falleres 2022

L’exposició estarà oberta al públic des del dilluns 10 fins al divendres 14 de gener en els salons del Centre Cultural de Caixa Rural Burriana

El 'manifest' de Borriana revelarà el diumenge els detalls dels vestits de les Reines Falleres 2022
07/01/2022 -

Diumenge que ve, 9 de gener de vesprada, tindrà lloc la inauguració del ‘manifest’ de les Reines Falleres de Borriana 2022, un dels actes que més expectatives desperta en el món faller i en els amants de la cultura i tradició festives, ja que revelarà els detalls i característiques dels vestits que lluiran Sandra Candau i Ana Giménez.

Amb la presència de l’alcaldessa, Maria Josep Safont, la regidora de Falles i presidenta de la Junta Local Fallera, Sara Molina, el president de la Federació de Falles, Salvador Doménech, i representants de la corporació municipal i de Junta Local Fallera s’inaugurarà l’exposició a les 19.30 hores en els salons del Centre Cultural de la Caixa Rural, adaptada a la normativa sanitària vigent.

Una mostra amb el secret millor guardat de les Reines Falleres de Borriana i amb la qual es podrà gaudir dels detalls de les indumentàries i complements de Sandra Candau i Ana Giménez, així com de les respectives Corts d’Honor.

Aquest acte suposa el pas previ a un dels dies més importants del calendari josefí que tindrà lloc la setmana que ve, els dies 15 i 16, les ‘exaltacions’ de les Reines. Sobre aquest tema, la regidora de Falles i presidenta de la Junta Local Fallera, Sara Molina, ha manifestat que s’estan ultimant els detalls “perquè no falte res en aquest dia tan especial que inaugura un nou exercici i, sobretot, volem que el món faller en gaudisca plenament”.

També ha explicat Sara Molina que, en l’inici del nou cicle faller, s’està desenvolupant una intensa ronda de reunions de la Junta Local Fallera amb les comissions falleres per a “estudiar, valorar i replantejar, si fora necessari, l’organització de les exaltacions, perquè se celebren de la millor manera possible en funció de la situació pandèmica”.

Així mateix, la regidora ha volgut deixar constància de l’agraïment del consistori a la Caixa Rural per la seua “disposició, facilitats i col·laboració en la cessió de les instal·lacions per a l’organització de tota classe d’actes i activitats”, en concret s’ha referit en aquest cas a la cessió “dels magnífics salons perquè el ‘manifest’ de les Reines de Borriana lluïsca amb tota la seua esplendor”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari