El programa Òrbita impulsat per la Diputació de Castelló i el CEEI rep reconeixement estatal per la seua excel·lència

Pau Ferrando ha destacat el valor del projecte que enguany celebra la seua cinquena edició

El programa Òrbita impulsat per la Diputació de Castelló i el CEEI rep reconeixement estatal per la seua excel·lència
10/04/2022 -

El programa d’acceleració d’empreses Òrbita, impulsat per la Diputació de Castelló i el CEEI, s’ha posicionat en el primer lloc del rànquing de la Fundació de les Caixes d’Estalvis per la seua excel·lència.

En aquest sentit, el diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Relacions Internacionals, Pau Ferrando, ha destacat el valor del projecte que enguany celebra la seua cinquena edició: “Treballem en l’aposta per iniciatives que fomenten oportunitats per al teixit econòmic de les nostres comarques”, ha manifestat.

En menys de cinc anys, Òrbita es posiciona per davant de 35 acceleradores d’empreses analitzades en aquest reconeixement, a partir d’uns criteris basats en la seua capacitat per a guiar a les startups «en aquest procés intensiu d’escalabilitat i desenvolupament d’una empresa», aportant «recursos i serveis específics a les empreses».

També s’ha valorat pels autors de la classificació l’orientació de les acceleradores «a la fortalesa i manteniment dels vincles creats en les seues empreses accelerades, a la vegada que continuen oferint un suport que facilite i potencie el seu èxit».

El rànquing anual de Funcas busca realitzar una radiografia de l’emprenedoria en Espanya, analitzant la situació actual dels vivers d’empreses i acceleradores, per a convertir-les en una guia dels agents de l’ecosistema nacional.

En aquest context, en altres de les classificacions incloses en l’informe, referit a les acceleradores més resilients del país, el programa castellonenc s’ha situat en tercera posició, per la seua capacitat d’adaptació enfront de factors externs adversos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari