L'UJI suspén les pràctiques sanitàries de l'alumnat i les classes de la Universitat de Majors

L'UJI suspén les pràctiques sanitàries de l'alumnat i les classes de la Universitat de Majors
12/03/2020 -

La Facultat de Ciències de la Salut de l’UJI, seguint les instruccions de la resolució de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, ha suspés les pràctiques sanitàries del seu estudiantat a qualsevol centre sanitari de la Comunitat Valenciana davant l’evolució de la ja denominada pandèmia del coronavirus COVID-19. Aquesta suspensió es mantindrà fins que la situació aconselle tornar a la normalitat.

La suspensió de pràctiques implica a l’alumnat de graus i d’algun màster vinculat a Medicina, Infermeria i Psicologia. En total, 675 alumnes de la Facultat de Ciències de la Salut.

Així mateix, el comité de crisi pel coronavirus de l’UJI ha acordat dijous 12 de març suspendre, de moment i fins que la situació ho permeta, les classes del programa formatiu de la Universitat per a Majors, amb efectes a partir d’aquesta mateixa vesprada.

Entre altres activitats, la universitat pública de Castelló ha ajornat la celebració del quinzé aniversari de l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local, que es realitzava avui a la Universitat de València i el IV Premi de Publicitat previst per demà divendres 13 de març.

La Càtedra Ciutat de Castelló de l’UJI també ha comunicat la suspensió de les conferències organitzades per al mes de març, en concret el dia 12 amb José García Montalvo sobre big data; el dia 23 amb l’humorista Carlos Latre i el dia 27 amb Mikel Tapia Torres sobre mercats financers. Així mateix, l’ESTCE ha decidit ajornar la Fira d’empreses 2020 prevista pel 25 de març i la Càtedra de Facsa de Gestió Integral de l’Aigua ha ajornat la celebració del Dia Mundial de l’Aigua previst per al 26 de març.

Per últim, l’UJI ha decidit ajornar les Jornades d’Investigació de la Facultat de Ciències de la Salut, previstes per a l’1 i 2 d’abril; la fira científica Firujiciència prevista per al 2 d’abril i la jornada de Portes Obertes en Família que havia de celebrar-se el 3 d’abril.

Aquestes decisions formen part de les mesures preventives que ajuden a pal·liar la situació, a alentir l’avanç de la pandèmia i a vetlar per la salut de l’estudiantat, pacients, professionals sanitaris i de la població en general.

L’UJI disposa d’una web informativa https://www.uji.es/coronavirus i una adreça de correu electrònic per realitzar qualsevol dubte o consulta coronavirus@uji.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari