Castelló destina 15.000 euros a 13 projectes per a l'impuls del comerç local

Els comerciants subvencionats faran treballs d’adequació, relleu generacional, innovació i dinamització

La alcaldesa de Castelló, Amparo Marco en la conferencia de la financiación Europea

Castelló destina 15.000 euros a 13 projectes per a l'impuls del comerç local
16/07/2019 -

Castelló es mira en el comerç; tracta d’atendre cadascuna de les necessitats per a garantir així el futur del sector. En aquesta ocasió, l’Ajuntament ha llançat un paquet d’ajudes de 15.000 euros a tretze comerciants de la ciutat per al desenvolupament de projectes d’adequació, implantació, relleu generacional, innovació i promoció. El regidor d’Innovació Comercial, David Donate, ha traslladat la seua voluntat “de continuar treballant mà a mà amb el comerç de proximitat, afavorint especialment la seua renovació i adaptació a l’era tecnològica”.

En aquest sentit, els projectes subvencionats inclouen aspectes que responen a la renovació i millora tecnològica, com pot ser l’adquisició d’un programari comercial, pàgina web o aplicacions per a dispositius mòbils comercials. A més d’aquestes mesures, les subvencions també cobreixen els costos que suposa el relleu generacional, reforçant en gran manera el futur per al comerç tradicional.

Així mateix, s’han tingut en compte les actuacions de millora de l’aparador per a dignificar la imatge del local i atraure clients, un altre dels punts compresos en el programa. A aquest li acompanya el disseny d’una estratègia de dinamització i promoció del comerç, donant-lo a conéixer i projectant la seua marca al públic.

Finalment, els projectes atenen iniciatives per a la millora d’accessibilitat i eficiència energètica, com la instal·lació d’il·luminació de baix consum, la substitució d’aparells de climatització o la distribució de bosses reutilitzables, entre altres mesures.

A més d’aquesta, el consistori promou altres accions per al foment del comerç local, com les campanyes municipals de dinamització en els districtes de la capital o mesures per a afavorir l’accés al comerç. En aquest sentit, a través del programa que estableix el Acord de Fadrell, el consistori es compromet a continuar treballant amb la millora del transport públic, aparcament, vies per a vianants, embelliment urbà d’àrees comercials i bonificacions de pàrquings.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari