L'Ajuntament de la Vall d'Uixó reprén els cursos de formació gratuïts per a 2020

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó reprén els cursos de formació  gratuïts per a 2020
06/10/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó reprén els cursos de formació gratuïts, que s’impartiran fins a desembre de 2020. Els cursos són finançats per la Diputació de Castelló, el Centre de Turisme i la Cambra de Comerç.

“Després d’aquests mesos complicats a causa de la pandèmia de la Covid-19, per fi podem reprendre els cursos formatius, que s’impartiran tots en instal·lacions de la Vall d’Uixó perquè els veïns i veïnes no hagen de desplaçar-se a altres municipis”, destaca el regidor de Desenvolupament Econòmic, Jorge Garcia.

Els cursos que s’impartiran són: Anglés per a Treballs Administratius, Operador de Carretons Elevadors, Alfabetització informàtica per al treball, Aprén a Dissenyar el teu CV amb Canva, Com parlar i presentar en públic, Formació Bàsica d’Higiene Alimentària i Manipulació d’Aliments, Animació Turística dirigida a la Tercera Edat, Reestructuració empresarial, Muntatge de drons, Activitats de Comerç i Magatzem, Whatsapp com ferramenta de venda i, per últim, Presentació de televisió i vídeos per a Instagram.

“Convide a participar a totes les persones que es troben a l’atur i vulguen millorar les seues ferramentes per a trobar treball i a aquelles empreses que vulguen modernitzar-se i millorar la vida de la seua empresa”, afegeix el regidor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari