La Diputació potencia les Falles de la província d'acord al seu compromís amb les festes i tradicions de Castelló

15/03/2019 -

La Diputació de Castelló potenciarà les falles de la província d’acord al seu suport a les festes i tradicions de Castelló amb dues línies d’ajudes. Tant és així que el Govern Provincial finançarà les bandes de música que acompanyen a les comissions falleres de Borriana, Almenara, Vall d´Uixó i Benicarló el dia de l’Ofrena així com la millora en eficiència energètica en la seua il·luminació.

El president de la Diputació, Javier Moliner, s’ha reunit aquest matí amb representants de les Juntes Locals Falleres de la província amb la condició de mostrar el suport de la Diputació a les festes a través de la signatura dels convenis de col·laboració que articulen aquestes ajudes així com per a conéixer com preparen les festes a escasses jornades del seu inici oficial.

“Hui hem tancat aquest acord amb les comissions falleres de la província per a mostrar-los el compromís del Govern Provincial amb les festes falleres, per a ajuntar festa i música propiciant que les bandes de música dels pobles puguen participar en les ofrenes dels quatre pobles, i també ajudant al fet que els monuments puguen lluir de la millor manera aportant-li tecnologia sobre la base de l’eficiència energètica que permet una bona il·luminació de les falles i permet també posar en valor el treball que tanta gent fa de forma altruista durant tot un any per a aconseguir que aquests quatre dies els nostres pobles també es visten de festa”.

En aqueix sentit, el president ha posat l’accent que “les Falles són festes que superen les barreres i fronteres municipals, de les quals ens sentim partícips tota la província, tota la gent de Castelló, i hui el Govern Provincial des d’aquesta trobada es torna a posar al costat de les coses bones que passen a la província de Castelló”.

D’aqueixa manera, la Diputació col·laborarà amb la comissió fallera d’Almenara, així com amb les 19 de Borriana, 13 de Benicarló i 8 de Vall d´Uixó. Amb aquestes ajudes, el Govern Provincial s’alia amb les Falles de la província d’acord a reforçar el seu arrelament cultural i per a potenciar el seu efecte dinamitzador i turístic en els municipis en els quals es desenvolupen.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari