Assisteixen a una dona de 79 anys amb símptomes d'ofegament en una platja de Vinaròs

El personal de Socorrisme de la platja ha realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar bàsica a la banyista fins a l’arribada de l’ambulància

Assisteixen a una dona de 79 anys amb símptomes d'ofegament en una platja de Vinaròs
20/07/2021 -

El Servei d’Assistència Mèdica d’Urgències (SAMU) ha assistit a una dona amb símptomes d’ofegament a la platja el Fortí de Vinaròs. El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) ha rebut l’avís a les 10.30 hores d’aquest matí.

En aqueix moment, el CICU ha mobilitzat immediatament una unitat del SAMU. Mentrestant, el personal de Socorrisme de la platja ha realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar bàsica a la banyista fins a l’arribada de l’ambulància.

Una vegada en el lloc, l’equip mèdic del SAMU ha continuat amb la reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques d’estabilització i han aconseguit recuperar les constants vitals de la dona, de 79 anys d’edat.

Posteriorment, una vegada estabilitzada, la banyista ha sigut traslladada amb símptomes d’ofegament a l’hospital Comarcal de Vinaròs, en la unitat de suport vital avançat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari