Atrapen un assaltant violent a Benicarló després de robar en tres comerços

Atrapen un assaltant violent a Benicarló després de robar en tres comerços
12/04/2023 -

La Guàrdia Civil de Castelló ha detingut a un home de 54 anys com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb violència i intimidació en la localitat de Benicarló. L’home, la identitat del qual no ha sigut revelada, va assaltar dos establiments en els mesos de febrer i març d’enguany, amenaçant a les treballadores amb un ganivet de grans dimensions per a exigir-los els diners de les caixes registradores.

Segons la investigació duta a terme per l’Equip Territorial de Policia Judicial de Vinaròs, la forma en què es van dur a terme els assalts va ser idèntica. L’home cobria el seu cap amb gorres i esgrimia una arma blanca mentre s’acostava a les treballadores per a exigir-los els diners. La Guàrdia Civil va poder determinar que el detingut havia participat en un tercer robatori amb violència en un establiment de la mateixa localitat a la fi del mes de març.

La detenció es va produir després que els guàrdies civils de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Castelló dugueren a terme una investigació exhaustiva. Els investigadors van poder determinar que l’home havia utilitzat el mateix modus operandi en els tres robatoris, la qual cosa els va portar a atribuir-li tres delictes de robatori amb violència i intimidació.

El detingut, juntament amb les diligències instruïdes per la Guàrdia Civil, ha sigut posat a la disposició del Jutjat de Vinaròs. La justícia va decretar el seu ingrés a la presó a l’espera de judici.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari