Botelló a l'Alcora en els lavabos de Pista Jardí

Botelló a l'Alcora en els lavabos de Pista Jardí

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, ha denunciat a través de les seues xarxes socials un botelló als lavabos de la Pista Jardí. Aquesta festa il·legal – ja que la normativa actual només permet reunions socials en espais públics d’un màxim de quatre persones, portant mascareta i mantenint distàncies de seguretat i fins a les 22.00 hores, quan comença el toc de queda – es va produir el dissabte i van participar en ella diversos adolescents, que segons el primer edil ha sigut un “número reduït”.

Falomir ha condemnat els actes, especialment perquè el municipi es troba pròxim a aconseguir els 0 casos positius entre els seus veïns i veïnes – en els últims 14 dies s’han detectat 6 casos, segons l’actualització del divendres de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública -, i ha anunciat que hui es traslladaran les imatges a la Policia Local per a actuar.

“Pels vídeos i fotos penjades a les xarxes socials, ahir un grup d’adolescents s’ho va passar en gran en els lavabos de la Pista Jardí. Evidentment sense mascareta, sense guardar cap distància de seguretat i incomplint totes les normatives sobre aquest tema. Vull deixar clar que totes les imatges demà les posarem en mans de la policia local, i s’actuarà com cal”, ha manifestat.

El primer edil, en aquest sentit, ha volgut deixar clar que “per sort és un nombre reduït d’adolescents” i ha demanat “no posar a tota la joventut en el mateix sac”, perquè “la majoria són responsables amb la situació”. Per això, ha advertit que no es poden permetre aquests comportaments: “La seua actitud incívica i insolidària provoca que l’hostaleria, l’esport, els xiquets, etc. paguen per la seua irresponsabilitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari