Envestida d'un bou a un aficionat en el segon tancament de Vila-real

El segon tancament compta amb cinc bous de la Ganaderia Santa Maria

arxiu (Mar Balcó)

Envestida d'un bou a un aficionat en el segon tancament de Vila-real

Un bou ha envestit a un aficionat contra un cadafal durant el segon tancament de les Festes de Sant Pasqual de Vila-real, que se celebren des del 13 fins diumenge que ve 22 de maig. Es tracta d’una aparatosa agafada de tres banyades que ha obligat a traslladar al ferit a l’Hospital de la Plana.

En aquest tancament participen cinc bous dels sis previstos de la Ramaderia Santa María en haver-se lesionat durant la càrrega un dels caps de bestiar. En l’inici, dos dels caps de bestiar van acompanyar als cabestres, i posteriorment van liderar altres dos, als quals es va sumar un tercer. En eixe moment de canvi és quan un dels bous ha agafat a un aficionat contra un cadafal, propinant-li tres banyades de gravetat.

El ferit és un veí de Sant Feliu de Llobregat de 40 anys i el seu pronòstic és reservat.

Hui Vila-real celebra el segon tancament de les seues festes patronals, que compten amb un ampli programa taurí que va començar aquest dissabte, amb el primer tancament de bous de la ramaderia El Freixo i amb bou embolat a la vesprada.

Ahir dilluns, els i les aficionades van poder participar en l’entrada i solta de vaques d’Alberto Garrido en el recinte taurí. I hui, després d’aquest segon tanque, hi haurà bou per la vila a les 18.00 hores i a les 23.00 hores, amb bous embolat.

A partir d’aquest dimecres, els actes taurins passen a ser diaris fins al dissabte, dia previ a la fi de les festes de Sant Pasqual 2022.

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari