Un conductor d'un patinet pateix traumatisme cranioencefàlic després d'un accident a Castelló

Un conductor d'un patinet pateix traumatisme cranioencefàlic després d'un accident a Castelló
17/01/2023 -

Tal com ha avançat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), el conductor d’un patinet elèctric ha resultat ferit després d’un accident al carrer Fernando el Catòlic de Castelló

L’incident es va registrar aquest dilluns a la nit, al voltant de les 23.30 hores, i el CICU va mobilitzar una unitat del SAMU i una altra de SVB amb metge d’Atenció Primària per a atendre aquest home de 37 anys amb la major celeritat possible.

L’equip mèdic del SAMU va realitzar diverses maniobres d’estabilització a l’home, que presentava traumatisme cranioencefàlic. Posteriorment, va ser traslladat a l’Hospital General Universitari de Castelló en l’ambulància de Suport Vital Avançat.

Dona atropellada a Castelló

D’altra banda, una dona de 34 anys ha resultat ferida després de ser atropellada al carrer Herrero de Castelló, tal com ha informat el CICU a primera hora de la jornada de hui. No obstant això, l’incident va tindre lloc aquest dilluns al voltant de les 20.30 hores i fins a la zona es va desplaçar una unitat de SVA d’Infermeria.

L’equip sanitari va assistir a la vianant que presentava policontusions i, després d’això, va ser traslladada a l’Hospital General Universitari de Castelló en la unitat de Suport Vital Avançat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari