Continua la cerca del caçador desaparegut a Catí amb helicòpters

Continua la cerca del caçador desaparegut a Catí amb helicòpters

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha informat que continua amb la cerca del caçador desaparegut a Catí aquest diumenge. Tres dies de dispositiu que hui s’amplia amb la incorporació d’helicòpters de la Guàrdia Civil i el treball en més zones.

Hui s’han reincorporat tots els mitjans que ja van participar en el dispositiu de cerca d’ahir, coordinat pel Consorci Provincial de Bombers de Castelló des del Lloc de Comandament Avançat instal·lat en la zona.

Un dispositiu de més de 250 persones que integra dotacions de Bombers del Consorci, la Unitat de Rescat de Muntanya del Consorci, unitats de Bombers Forestals de la GVA-SGISE, l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de Diputació, la Unitat Canina de Protecció Civil de Diputació amb quatre binomis, efectius de Guàrdia Civil, Policia Autonòmica, agents mediambientals i una unitat de Prevenció d’Incendis, així com voluntaris de Catí i personal del seu Ajuntament, que s’han bolcat en la cerca del veí d’aquesta localitat.

Com a novetat, segons el consorci s’han ampliat les dotze zones de cerca establides, afegint alguna més, i a més hui sí que s’han pogut incorporar a les tasques de cerca els helicòpters de rescat de Guàrdia Civil i Generalitat Valenciana, després que ahir el fort vent ho impedira. D’aquesta manera, al costat de la cerca terrestre es realitzen també inspeccions aèries.

Tots els integrants del dispositiu de cerca treballen coordinadament sota les directrius del Lloc de Comandament, i pese a l’esforç de tot l’operatiu ara com ara no s’han aconseguit encara resultats positius.

Aquest veí de Catí té 63 anys i va eixir a caçar diumenge passat a la zona coneguda com a Masia Safondo i a la vesprada es va iniciar el pla de cerca.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari